Naphálók

A napháló a leghatásosabb árnyékolástechnikai termék a belső terek felmelegedése ellen. Az ablakfelületek külső oldalán helyezkedik el, így már az üveg előtt felfogja a napsugarakat. Kívülről árnyékoló hatást lát el, ugyanakkor a helyiségben biztosítja a megfelelő fényiszonyokat. Többek között nagy előnye, hogy a naphálóknál használt perforált - lyukacsos - anyagok lehetővé teszik, hogy ne veszítsük el a közvetlen vizuális kapcsolatot a környezettel.

A naphálóinknál felhasznált anyagok a jól ismert francia gyártmányú FERRARI SOLTIS, illetve a holland gyártmányú SCREEN.

A szerkezet alapszínei: fehér/RAL 9016/, barna/RAL 8019/, antracit/RAL 7016/

Felhasználási területek: ablakok, nagy méretű üvegfelületek, pergolák oldalai

EASY

A legegyszerűbb változata a naphálónak. Nem tartalmaz külön vázszerkezetet, tokot, lefutókat. Két szélén egy-egy tartókonzol található, középen egy 70 mm-es hengerre tekerhető fel a ponyva hajtókar segítségével. A ponyva aljába egy horganyzott coloscső van belehegesztve.

MINIBOX 95

Ez a típus már tokozott változatban érhető el. A konstrukció egy 95 mm x 95 mm-es extrudált alumínium tok, lefutója szintén alumínium, ami keféket is tartalmaz a halkabb működés érdekében. Működtetése motoros változatban kapható.

Maximális méretei: 400 cm x 400 cm

ZIPSCREEN 95

Első ránézésre megegyezik a MINIBOX 95 konstrukciójával, de van egy fontos különbség. A jelentős különbség a speciális oldalsó megvezetésben rejlik. A ponyva mindkét oldalára egy cipzár van felhegesztve, ami így lehetővé teszi, hogy a ponyva mindvégig az oldalsó lefutókban maradjon. Mivel a ponyva nem tud kijutni az oldalsó lefutókból, így a szúnyogháló feladatát is teljes mértékben ellátja. Működtetése motoros változatban kapható.

Maximális méretei: 400 cm x 400 cm

  • /